Wednesday, 4 July 2012

Kad Kahwin

Assalamualaikum...

Boleh katakan I datang kerja hari-hari dalam keadaan tak semangat langsung. Kira dah tak ada hati nak keje kat tempat sekarang ni. Semua keje I bos sub pada customer service. I just datang keje dan goyang kaki. Dalam masa 2 bulan ni (bulan pertama I kene buat design macam-macam padahal tu bukan kerja I pun, dah cakap tak boleh buat pun, suh buat jugak sebab bos kedekut dan nak cut cost sangat. bodoh sgt) I memang tak productive. Boleh kira sepanjang 2 bulan ni, seminggu je I penah bz buat property market survey. Masa lain I tengok movie, tgk youtube, segala macam drama, facebook tak payah cakap lah..naik muak dah, gossip? semua dihujung jari..muahaha..See...sangat loser kan I duduk goyang kaki dan rasa kepala otak lemau macam biskut dah. So, sekarang dalam usaha cari kerja lain, dah g interview, cari lagi, cari lagi dan lagi dan lagi dan lagi. Tak berputus asa ni. Gigih tau. Tapi segigih-gigih mana pun, kalau Allah dah tetapkan kat sini lah rezeki I, kat sini jugak I keje. Sedih dan pasrah. Mungkin ada hikmah disebaliknya.

Abah I cakap I tak baik tak buat keje. Tapi kan..takkan I nak tolong mop lantai, vacuum plak kan..whateveh abah..Janji anak mu ini ada duet nak simpan untuk kawen..hehe.

Kan I claim I goyang kaki dari segala jenis keje opis kan..tp I tak goyang kaki untuk kerja kawen okeh..so I design option 1 untuk kad kawen untuk ke dua belah pihak. Ni baru belah I. Belah laki belom fikir or akan sama cuma tukar color je. Eh, kat atas td I tulis option 1 kan? Nampak tak I ada lagi design lain-lain nak buat. Oveh sangat=p. 

Kawan I cakap "kalau ade option 1, pastu 7 bulan lagi nak kawen, ko kira sendiri lah brp banyak design kad ko"

Am I care? Janji I suka..hihi



Amacam? Ada nak komen?


Thanks for reading!=) **bajet ada orang bace..muahaha

4 comments:

  1. cantik nonoks.
    tapi nak printing nye colour boleh pitam.
    masa nak print nanti ajak gua ok.
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau full color wa rs xde lah mhl sgt kot..wa belum cr quotation lagi sbb skrg wa mode malas nk buat yg belah laki dan option lain2..nnt bbm wa ok.

      Delete
  2. Replies
    1. Thanks dear..byk lh kene buat adjustment=)

      Delete