Wednesday, 23 January 2013

Perkara Yang Paling Ditakuti

Assalamualaikum. 

Tambah tolak bahagi terajang ada lagi 2 minggu lebih-lebih sikit nak kahwin.

Okeh...ni dah lama pendam pasal perkara yang paling ditakuti ni. Kalau terluah pun dekat kakak-kakak office yang sibuk mengusik pasal kahwin.

Haaa...mesti ada yang fikir malam pertama kan?=p

Tak ok..memandangkan semua orang kate sakit-sakit best, so tak ada lah risau sangat. Yang tu nak tak nak memang nak jugak nanti..hihihi (gelak gatai)

Yang paling takut adalah....I TAK BOLEH TIDO DENGAN ORANGGGG DAN SUSAH TIDO!!!

OMG, macam mana ni? Takkan I nak halau laki pulak kan. Derhaka sangat. Tak bau surga okeh!

I tido dengan adik pun tak lena, tukar tempat pun tak tido apetah lagi dengan orang tido buas dan berdengkur kan. Ada jugak kene hempuk kepala malam-malam buta nanti. Kecuali memang siang tu I buat aktiviti yang boleh buat rasa penat, malam tu memang lah boleh tido. Tapi nak buat ape sampai penat? hahaha

I just harap nanti kahwin boleh lah sesuaikan tempat nak tido bila ada laki kat sebelah. Tak lah jadi masalah yang paling besar bila kene balik rumah mak mentua atau kampung belah laki nanti. Takut orang ingat I hantu bila merayau dalam rumah malam-malam hahaha.


 Harap-harap lepas berlaki nanti I tido senyum macam ni


 Thanks for reading =)
Signature_zps51b77f60

4 comments:

  1. hehe don worry too much dear~
    dah kawen nnti boleh punya tido ngn hubby.. memula mmg rasa laen macam sikit, tp sekejap je boleh adapt...smpi akan rasa ganjil pulak xde org kat sblh nk peluk2.. hehe

    psst~ kalau ada xpuas hati dgn cara tido psgn kita, bincang elok2 so that psgn kita boleh faham & terima..
    kita pun, kalau dia ada xpuas hati, bincang elok2 ya... peace~

    *good luck*

    ReplyDelete
    Replies
    1. i just risau tak leh tido je sbb so far mmg tahu dia jenis x dengkur.cuma nak pindah tempat n ada org tu..adoi, pening pale pk hahaha

      Delete
    2. kena buat sesuatu yg memenatkan laa kan sepanjang hari...
      senang sikit nak tido nnti.. hehe

      Delete
    3. haha..will see ape yg penat nanti haha

      Delete