Wednesday, 20 February 2013

All About Pelamin

Assalamualaikum.

Just nak tunjuk pelamin dari akad nikah hingga ke bertandang je..kebetulan ada jumpa gambar yang di-tag dan share dari catering.

 DIY-ed pelamin akad nikah - fresh flowers

 DIY-ed Reception Dais

 Bertandang dais by Rass Deco & Event

Thanks for reading=)
 Signature_zps51b77f60

12 comments:

  1. unik laa dais reception (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks yang...ni je yang mampu i buat hehe

      Delete
  2. aaa...btul ckp diyana..lain dari lain..DIY mmg cantik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks cik mah..untuk buat mengikut kehendak hati..kne gigih lah diy hehe

      Delete
  3. nmpk vintage giler yg reception punya..msti gigih bertukang buat background tu ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. backdrop kayu tu i upah pak cik buatkan..lps tu tersadai hehe

      Delete
  4. salam hye..i suke sgt pelamin d.i.y nikah u..blh share x u sewa brg2 tu dkt mana?or u d.i.y smua..my email haliqdiaz@gmail.com..add me dkt fb pun blh..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam..stay tuned ye..nanti i buat entry pasal pelamin n everythings yang i diy=)

      Delete
  5. wewit...ur pelamin chantek2 belaka!!!

    ReplyDelete
  6. Lapik bawah tu ad lagi ke???Nak sewa ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kayu lapik pelamin? ada tp kat kampung

      Delete