Tuesday, 5 February 2013

Birthday=)

Assalamualaikum.


Happy Birthday to meeee! =)


Untuk birthday yang paling last as a single, I dont have any wishes or request pun. Since busy dengan wedding preparation, birthday pun I lupa hahaha. Semalam baru en tunang call cakap jangan tido dulu. Tunggu dia jam 12 mlm. Being me kan, 12 malam ape, kul 11 dah tido (tu pun dah lambat). hahaha..I just expect dia nak call je pun. So tak lah I tukar ke silent mode. 

Jam 12 handphone bunyi. So I ingat dia nak nyanyi je lah kat hp kan..skali dia cakap kat depan rumah. Terbeliak mata I. Memalam kat depan rumah. Adoiii...Dah lah dah bukak mana yang patut. Muka pun tak semenggah..turun jugak lah jumpa dia. 

Even I tak expect dia akan bagi barang mahal-mahal sebab dah berhabis untuk kahwin dan I dah dapat apa yang I nak as hantaran, so I tak ada lah mengada-ngada kan. Skaliiiii..dia bawak a slice of cake dan pasang lilin skali. A slice je cukup sbb I memang puasa nasik dan bende manis skarang. haha...dah habis dia nyanyi tu, I pun dah tiup siap..skali ada red rose..for the one and only..tu pasal 1 je rose T___T

Kira cukup lah tu dan malam ni dinner kat mana tak di bagitahu lagi.

Wish untuk diri sendiri..
  • Jadi insan yang taat kepada Allah dan suami
  • Harap dipermudahkan semuanya
  • Harap dimurahkan rezeki
  • Banyakkan bersabar
  • Jangan makan banyak ikut nafsu
  • Sila kuruskan badan secepat mungkin
  • Banyakkan mengaji
  • Sembahyang jangan tinggal
  • Improve diri ke arah yang lebih baik
  • Jangan boros
  • dan lain-lain yang mengarah ke arah kebaikan

note : few days left T___T"


 Thanks for reading=)
 Signature_zps51b77f60

4 comments: