Friday, 27 January 2012

Kemaruk

Assalamualaikum...

Sekarang I memang kemaruk sangat cari pasal kawen. Nak tidur pun fikir nak warna apa, tema apa, decoration mcm mana. Tu belum lagi masuk bab-bab hantaran nak bagi apa, nak guna fresh flowers or artificial. Eh..doorgift nak kasi apa dan budget berapa pun dah pening. Macam nak kawen bulan depan je. Jap..jap, baju plak nak pakai baju macam mana supaya tak nampak gemok.hehehe...

Adakah ini perasaan yang bride-to-be alami or I je yang terlampau risau sebab takut wedding I tak macam yang dibayangkan.

Kalau kata nak pelamin mewah-mewah dan gah, memang jauh panggang dari api lah. Buat pun kat rumah je, mana nak letak pelamin besar gedabak kan. I just nak yang simple yet sweet kat mata I dan En. Tunang je. Dan yang penting, bila dalam gambar nampak soft je. That's why I tengak mempertimbangkan warna tema lain. Risau plak tak cantik dan susah nak matching dengan fresh flowers.

Sedang memikirkan warna baju-baju ni. Kne fikir concept dulu. Baru senang nak buat guideline supaya tak melebih dan tahu apa yang nak dibuat.

Pinned Image
Light blue

Pinned Image
Peach or light tangerine

0 comments:

Post a Comment