Monday, 6 February 2012

Birthday + Anniversary

Assalamualaikum...

Yeayyy...dah lepas sehari hari peningkatan umur. Tetibe rasa dah tua (memang dah tua pun). Tu yang selalu sangat emosi tak stabil ni. Rupanya dah tua. Okeh, tahun depan kawen. hahaha..tetiber..

Orang selalu kaitkan emosi dengan umur. Macam orang tua-tua, makin tua makin macam budak-budak kan. Tapi I tak ade lah dengan semua orang, dengan Si Tunang je. Saje bagi dia pujuk-pujuk sikit. Bagi dia ade keje=).

Semalam lepas pergi kenduri junior dekat Dewan Multaqam, Maju Junction..kitorang pun merayau lah dekat Sunway Piramid sementara tunggu booking steamboat kat sebelah Sunway ni. Acara semalam memang acara makan tak ingat dunia. Makan udang dan ketam banyak gile sampai mengantuk tak boleh nak bukak mata dah. Sampai rumah pun tahan mata lagi tak nak kasi tidur sebab perut still penuh. 

So semalam berakhir lah sudah birthday celebration + anniversary kami ke-3 (eh..ke-2 kot..haha) . Anniversary selalu memang tak ade hadiah tapi ade makan-makan sekali dengan birthday I. Tu lah, propose sangat tarikh sama dengan birthday. So sekali harung lah kan.

Hadiah birthday tahun ni adalah...jeng jeng jeng..


Ipod Touch =D


Since I dapat Ipod touch which dia punye function pun macam Ipad, so mungkin hantaran nanti tak nak mintak Ipad, mintak Imac terus..terus En. Tunang pengsan. hehe

Love you, cyg!

Thanks for reading!=)

0 comments:

Post a Comment