Tuesday, 21 February 2012

By Me For Sara

Assalamualaikum... 

I terlibat dalam buat bunga telur guna tissue paper ni baru je lagi. Yang 1st I buat ade kat sini. Masa buat bunga telur ni, client kawan I tu memang bajet sikit je.

Dan akhinya I dapat project ke-2 pulak. Kali ni kawan kelas I dulu (bukan yang buat bisnes buai berendoi tu). Actually dia punya wedding preparation quite last minute. So, dia called I tanya pasal bunga telur. Bincang punya bincang pasal colour, budget, macam mana yang dia nak. I just take note and bg suggestion sikit-sikit.

Bila dia dah rasa ok dengan I, dia called pulak untuk buat bunga dulang skali dengan hand bouquet. So bunga dulang tu dia suh I decide macam mana since dia memang tak ada idea. Dia just nak material yang sama buat untuk bunga telur. So I ok je. Since dia nak hand bouquet skali, I cakap ok tapi I nak buat fabric or felt punya untuk dia. So far dia ok je. Maklumlah kawan I dah pening sebab wedding dia on April.

Pagi tadi sampai lah felt fabric yang I beli online. Felt tu ade polkadot (dari blogshop lain) and plain ade 43 colours per packet. Ok lah untuk starter mcm I ni.

 Rasa macam besar pulak dot dot felt ni.

Colourful=)


 Thanks for reading!=)

4 comments:

  1. simple is nice. dah bace ur blog. dah folo pun, jom folo me back. huhu.

    http://chefarizancheali.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. felt polka dot ni kat mna eh beli..pm me katner u beli online

    ReplyDelete
  3. Cik jan - thanks for dropped by..will follow u back=)

    Noor - i beli dkt cintahaticraft.blogspot.com

    ReplyDelete