Friday, 1 March 2013

Review #3 - Bantal

Assalamualaikum. 

Since I ada buat entry pasal macam mana nak jahit/buat bantal kecik-kecik kat SINI. So, hari ni I nak cerita pasal mana I letak bantal-bantal ni sekalian. FYI, total bantal semua adalah 10 biji. 8 biji ada bentuk love, 2 biji lagi I buat yang tulis "I Do".

Actually masa mula-mula I plan nak D.I.Y pelamin nikah, I decided nak buat tema merah+pink+putih/off white. Sekali last minute masa nak beli bunga, bunga yang nak guna tak ada masa majlis I nanti, which is on CNY. So tukar plan serta-merta.

Jadi, pelamin nikah jadi lah macam dalam gambar kat bawah ni. Okey jugak. Kiranya 'LOVE' tu menaikkan seri pelamin jugak lah. Tak lah semua putih je kan.

 Gambar penuh pelamin

 Letak kat side kiri dan kanan

 Macam ni..letak dekat kaki kerusi..Macam sandar lah..bagi berdiri

Jadi props pun boleh

Selain kat pelamin, lebihan bantal 4 biji lagi I letakkan kat atas katil. Yang ni memang ngam sebab memang dinding warna pink + off white, warna cadar off white + merah. So I just letak red roses dengan bantal ni. Cuma yang dalam bilik I letak yang 'I DO' tu. Cuba tengok gambar kat bawah.
 Dalam bilik pengantin

Since I jahit sendiri bantal ni, I nak buka untuk SEWA pada yang berkenan nak sewa. Selain sewa, kalau yang nak tempah pun boleh. Bantal ni tak besar. Size lebih kurang 30x30cm je. Anything boleh email at love_in_february@yahoo.com


 Thanks for reading=)
Signature_zps51b77f60

8 comments:

  1. Cantik....sesuai wat deko....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah..just nak tambah seri ckit kan=)

      Delete
  2. cantik sesangat bantal tu. kreatif! :)

    ReplyDelete
  3. nk sewa...comel sgt bntal tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila nak sewa..yang nnt email kat love_in_february@yahoo.com k..nnt i reply asap.

      Thanks=)

      Delete
  4. cantik .. sebenarnya sy tgh cari review pasal bantal jean perry :-)

    ReplyDelete