Wednesday, 27 November 2013

Sayang Bini, Tinggal-Tinggalkan

Assalamualaikum. 

Tajuk tu tak menggambarkan I kene tinggal selama-lamanya okey! Sekejap je pun. 1 minggu lebih. Hubby ke Melaka ada kerja jadi I dipaksa untuk balik rumah mak di Balakong sebab takut ada apa-apa jadi masa hubby tak ada. Sebenarnya I okey je duk sorang cuma macam boring je tak ada orang nak melayan.

So bila hubby tak ada ni, I rasa..I respect wifey lain yang hubby dia tinggal jauh sebab dia boleh manage semua sorang-sorang. Tu kalau duk bujang, kalau ada anak, I lagi respect tabik spring lah sebab I rasa I tak cukup kaki tangan nak handle semua.

 =p

Thanks for reading=)
  Signature_zps51b77f60

1 comment:

  1. Kalau selalu kne tinggal memang bertabah je la hidup..

    ReplyDelete