Thursday, 16 February 2012

Fly To Jakarta


Assalamualaikum...

Dua tiga hari lepas I tak boleh tido. Puaslah duk godek-godek Ipod tetiba sampai ke website Airasia. We all memang plan (me, E.T and his sister jadi penaman) nak pg on 30 - 3 September. Lepas raya dan masa tu cuti Hari Merdeka. I ni mmg tak kesah sebab belum keje lagi. Nak mintak cuti ape plak kan. Mintak duet kat bapak ade lah..hehe..

Tetibe date yang kitorang nak pg ni harga tic RM380/pax, memang murah lah berbanding kat matta fair yang kitorang pg last week. Murah RM100++ gak lah. Even masa kitorang survey hari tu pun KLM paling murah, RM480++. So hold dulu. 

E.T pun bgtau bapak dia suh book date yang nak pg tu. Skali bapak dia kate tunggu dulu. Airasia nak buat promotion 2 3 hari lagi. Skali tukar date ke depan skit and tic price gile terlampau murah sampai boleh pg 2 3 kali plak lepas tu. 


See, RM599.00 for 3 of us. Skali dengan makan pergi dan balik. So sorang dalam RM200. Nadib lah tunggu sekejap. Berbaloi-baloi yang amat. Selamat duet. Dah lah x keje kan=p.

So skrg..kena plan betul-betul mana yang kena settlekan dlu, mana yang nak survey kat Jakarta. Kalau murah kat sana, beli kat sana je. Kain-kain for sure memang beli kat sana je.

Tak sabar nak pg Jakarta=)


Thanks for reading!=)

0 comments:

Post a Comment