Sunday, 19 February 2012

Make Over

Assalamualaikum... 

Akhirnya siap jugak process make over blog ni. Gatal tangan nak design baru yang lebih simple dan senang nak baca (ye ke? padahal bukan lawa sangat pun..perasan!!)

Muka baru ni I guna templete simple yang sedia ada. Just design new header and tukar sikit-sikit fonts size, font styles, colours and arrangement to make sure a new header ni masuk dengan elements yang kecik-kecik ni. Kalau semua lari tema, kot rasa macam semak pulak.

I dah buang menu yang dekat header tu coz dia appeared kat left hand side, bukan center. So tak tahu macam mn nak adjust. Last-last bila dah buang baru I tahu yang boleh je drag gadjet tu kat bahagian post. Adoi..nnt buat lain.

So far I ada tambah banner link untuk blogshop I. Boleh click kat banner colour pink + grey tu. Terus link ke crashmywardrobe.blogspot.com. I ada jual preloved item.

Setakat ni dulu. Letih main dengan cpding tak hilang lagi. Sendiri cari pasal, sendiri sakit hati. Tapi puas hati=).

 Thanks for reading!=)

0 comments:

Post a Comment